Gemak Verhuur

Grondzeef huren

Wilt u een grondzeef huren voor een korte of een lange periode? Wij verhuren onze grondzeven aan particulieren en bedrijven. Onze grondzeven zijn mobiel en u kunt deze dan ook makkelijk over uw locatie verplaatsen. Een grondzeef wordt ook wel een trommelzeef genoemd. U kunt onze mobiele grondzeven onder andere gebruiken voor het uitzeven van grind, puin en houtsnippers. Ook de Japanse duizendknoop wordt met behulp van onze grondzeven door onze klanten aangepakt. Wij beschikken over verschillende trommels voor uw klus, zodat u grove en fijne materialen kunt zeven. Wij denken graag met u mee over het kiezen van de juiste trommels.

Onze mobiele grondzeven kunt u huren voor verschillende type klussen

Flexibele service en persoonlijk contact

Een gedegen uitleg

Welke grondzeef huren?

Weet u nog niet welke grondzeef u wilt huren? Of welke trommel ideaal is voor uw klus? Wij denken graag met u mee, zodat u goed afgesteld kunt beginnen aan uw klus. Het voordeel van onze mobiele trommelzeef is dat u de trommelzeef makkelijk kunt verplaatsen. Zodoende staat de trommelzeef altijd op een ideale plek om uw grond te zeven.

Naam Dagprijs Weekprijs
Komplett mobiele trommelzeef 520 € 65 per draaiuur, minimale afname 20 uur

Het transport van de door u gehuurde grondzeef

De door ons verhuurde grondzeven worden door het hele land ingezet bij verschillende klussen. Indien u dit wenst verzorgen wij vanzelfsprekend het transport. Zodra u contact met ons opneemt denken wij mee over uw wensen. Wij staan bekend om onze flexibele service. U mag de door u gehuurde trommelzeef natuurlijk ook op komen ophalen. Het is dan wel van belang dat u in het bezit bent van een geschikt vervoersmiddel.

Een grondzeef huren met prettige voorwaarden

Een grondzeef huren met voorwaarden die passen bij uw klus? U bent voor iedere klus op zoek naar andere voorwaarden. Zodoende proberen wij flexibel met u mee te denken, zodra u kiest voor het huren van een grondzeef. Of het nu gaat om een gedegen uitleg over de grondzeef of over het levermoment, wij denken graag met u mee over de vormgeving van uw klus. Zodoende kunt u via onze machineverhuur zorgeloos een grondzeef huren.

Onze machineverhuur helpt u verder

Heeft u een vraag over onze machines of wilt u een machine huren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met uw klus. Daarnaast zijn wij telefonisch te bereiken.