Gemak Verhuur

Hoogwerker huren

Wilt u een hoogwerker huren voor een korte of langere periode? Wij verhuren verschillende soorten hoogwerkers aan particulieren en bedrijven. Onze hoogwerkers zijn van goede kwaliteit, aangezien werken in de hoogte extra risico’s met zich mee brengt. Hoogwerkers zijn vaak onmisbaar bij onder andere schilderopdrachten, het snoeien van bomen en verbouwingen op hoogte. Wij helpen u graag met het uitzoeken van het juiste model voor uw klus op hoogte.

Voor iedere klus een specifieke hoogwerker

Flexibele service en persoonlijk contact

Een gedegen uitleg

Levering op locatie is mogelijk

Welke hoogwerker huren?

Bent u op zoek naar een specifieke hoogwerker? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste hoogwerker. Zo kunt u bij ons kiezen uit telescoophoogwerkers, schaarhoogwerkers, spinhoogwerkers en aanhangwagen hoogwerkers. Wij verhuren een tal van hoogwerkers. U kunt de specifieke productinformatie dan ook vinden bij de verschillende hoogwerkers.

Het transport van uw gehuurde hoogwerker

Zodra u kiest voor het huren van een hoogwerker, denken wij met u mee over het transport. Wij bezorgen uw hoogwerker vanzelfsprekend in Steenwijk en Meppel, maar ook elders in het land worden onze hoogwerkers ingezet. U kunt de hoogwerker ook zelf ophalen. Wij verhuren namelijk karren die geschikt zijn voor het vervoeren van hoogwerkers. U ontvangt bij het huren van een hoogwerker 50% korting op het huren van een bijpassende kar. Daarnaast verhuren wij ook een aanhanger hoogwerker. Deze hoogwerker kunt u zoals de naam al aangeeft zo achter een stevige auto hangen. Zodra u contact met ons opneemt, denken wij graag met u mee over het invullen van uw wensen.

Een hoogwerker huren met prettige voorwaarden

Een hoogwerker huren met voorwaarden die passen bij uw klus? Wij begrijpen dat u voor elke klus specifieke wensen heeft. Neem dan ook gerust contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Of het nu gaat om transport, een gedegen uitleg of het levermoment, wij staan erom bekend dat wij meedenken en meehelpen waar dat nodig is. Ook als u nog niet precies weet welke hoogwerker u zoekt, helpen wij u graag met het vinden van het juiste type en model. Zodoende kunt u zorgeloos een hoogwerker huren.

Onze machineverhuur helpt u verder

Heeft u een vraag over onze machines of wilt u een machine huren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met uw klus. Daarnaast zijn wij telefonisch te bereiken.