Gemak Verhuur

Trilplaat huren

Wilt u een trilplaat huren voor een korte of een lange periode? Wij verhuren verschillende soorten trilplaten aan particulieren en bedrijven. Trilplaten zijn onmisbaar zodra u van plan bent om te gaan starten met uw wegenbouw klus. Het verdichten van de grond zorgt er voor dat u langer kunt genieten van de door u gelegde straat. Daarnaast kunt u voor een grotere klus kiezen voor een trilwals. Wij denken dan ook graag met u mee over het huren van een trilplaat.

Wij hebben voor iedere klus een passende trilplaat

Flexibele service en persoonlijk contact

Een gedegen uitleg

Levering op locatie is mogelijk

Welke trilplaat huren?

Weet u nog niet precies welke trilplaat u wilt huren? Wij denken graag met u mee over het kiezen van de juiste trilplaat. Wij verhuren verschillende type trilplaten, met verschillende eigenschappen. Het straten gaat beduidend sneller zodra u kiest voor de juiste trilplaat of trilwals.

Het transport van uw gehuurde trilplaat

Zodra u kiest voor het huren van een trilplaat, denken wij met u mee over het transport. Wij bezorgen uw trilplaat vanzelfsprekend in Steenwijk en Meppel, maar ook elders in het land worden onze trilplaten ingezet. U kunt de trilplaat ook zelf ophalen. Wij verhuren namelijk karren die geschikt zijn voor het vervoeren van trilplaten. U ontvangt bij het huren van een trilplaat 50% korting op het huren van een bijpassende kar. Zodra u contact met ons opneemt, denken wij graag met u mee over het invullen van uw wensen.

Een trilplaat huren met prettige voorwaarden

Een trilplaat huren met voorwaarden die passen bij uw klus? Wij begrijpen dat u voor uw wegenbouw klus op zoek bent naar specifieke voorwaarden. Neem dan ook gerust contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Of het nu gaat om het transport van uw trilplaat, een gedegen uitleg of het levermoment, wij staan erom bekend dat wij meedenken en meehelpen waar dat nodig is. Ook als u nog niet precies weet welk model u zoekt, helpen wij u graag met het vinden van het juiste model. Zodoende kunt u zorgeloos een trilplaat huren.

Onze machineverhuur helpt u verder

Heeft u een vraag over onze machines of wilt u een machine huren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met uw klus. Daarnaast zijn wij telefonisch te bereiken.