Gemak Verhuur

Tandemasser huren

Wilt u een tandemasser huren voor een korte of een lange periode? Wij verhuren verschillende soorten tandemassers/dubbelassers aan particulieren en aan bedrijven. Zodoende kunt u een passende aanhangwagen huren voor uw transport. Vanzelfsprekend verhuren wij deze tandemassers los en in combinatie met onze machineverhuur. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen of zoekt u een kiepende aanhangwagen die perfect is voor het transport van grond? Wij denken dan ook graag met u mee over het huren van de juiste tandemasser die past bij uw situatie.

Wij verhuren tandemassers voor verschillende situaties

Flexibele service en persoonlijk contact

Een gedegen uitleg

Welke tandemasser huren?

Weet u nog niet precies welke tandemasser u wilt huren? Wij denken graag met u mee over het kiezen van de juiste tandemasser. Wij verhuren verschillende type tandemassers, met verschillende eigenschappen. Bij ons kunt u terecht voor een tandemassers die geschikt zijn voor machinetransport en geschikt zijn voor bijvoorbeeld een verhuisklus. Daarnaast hebben wij tandemassers die kunnen kiepen. deze exemplaren zijn Ideaal voor het transport van grond en dergelijke.

Naam Dagprijs Weekprijs
Kieper (tandemasser) € 60 € 180
Machinetransporter (tandemasser) € 50 € 150

Een tandemasser huren met prettige voorwaarden

Een tandemasser met voorwaarden die passen bij uw klus? Wij begrijpen dat u voor uw transport klus op zoek bent naar specifieke voorwaarden. Neem dan ook gerust contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Of het nu gaat om een gedegen uitleg of het levermoment, wij staan erom bekend dat wij meedenken en meehelpen waar dat nodig is. Ook als u nog niet precies weet welk model u zoekt, helpen wij u graag met het vinden van het juiste model. Zodoende kunt u zorgeloos een tandemasser huren.

Onze machineverhuur helpt u verder

Heeft u een vraag over onze machines of wilt u een machine huren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met uw klus. Daarnaast zijn wij telefonisch te bereiken.