Gemak Verhuur

Minigraver huren

Wilt u een minigraver huren voor een korte of een lange periode? Wij hebben een breed assortiment minigravers. Deze verhuren wij aan particulieren en aan bedrijven. Minigravers zijn ideaal voor een wat grotere graafwerkzaamheden. Door het vermogen van de minigravers bent u beduidend sneller klaar met het graven. Ook zorgt het graven door de minigraver er voor dat u zelf energie bespaart voor de rest van de klus. Wij helpen u graag met het uitzoeken van het juiste model voor uw grondverzet klus.

Wij bieden voor iedere klus een passende minigraver

Flexibele service en persoonlijk contact

Een gedegen uitleg

Levering op locatie is mogelijk

Welke minigraver huren?

Weet u nog niet precies welke minigraver u moet huren? Wij denken graag met u mee over het kiezen van de juiste minigraver. Wij hebben namelijk verschillende modellen, met verschillende mogelijkheden. Het graven gaat stukken makkelijker, zodra u heeft gekozen voor het juiste model.

Naam Dagprijs Weekprijs
Mini-graafmachine 1 ton € 110 € 330
Komatsu PC16 canopy € 115 € 345
Mini-graafmachine 2 Ton € 120 € 360
Mini-graafmachine 3 ton € 145 € 435
Mini-graafmachine 4 ton € 155 € 465

Het transport van uw gehuurde minigraver

Zodra u kiest voor het huren van een minigraver, denken wij met u mee over het transport. Wij bezorgen uw minigraver vanzelfsprekend in Steenwijk en Meppel, maar ook elders in het land worden onze minigravers ingezet. U kunt de minigraver ook zelf ophalen. Wij verhuren namelijk karren die geschikt zijn voor het vervoeren van minigravers. U ontvangt bij het huren van een minigraver 50% korting op het huren van een bijpassende kar. Zodra u contact met ons opneemt, denken wij graag met u mee over het invullen van uw wensen.

Een minigraver huren met prettige voorwaarden

Een minigraver huren met voorwaarden die passen bij uw klus? Wij begrijpen dat u voor uw graaf klus opzoek bent naar specifieke voorwaarden. Neem dan ook gerust contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Of het nu gaat om het transport van uw minigraver, een gedegen uitleg of het levermoment, wij staan erom bekend dat wij meedenken en meehelpen waar dat nodig is. Ook als u nog niet precies weet welk model u zoekt, helpen wij u graag met het vinden van het juiste model. Zodoende kunt u zorgeloos een minigraver huren.

Onze machineverhuur helpt u verder

Heeft u een vraag over onze machines of wilt u een machine huren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met uw klus. Daarnaast zijn wij telefonisch te bereiken.